Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Caroline Kennedy har kurs mod nyt ambassadørskab

Fire et halvt år efter hun stoppede som amerikansk ambassadør i Japan, har Caroline Kennedy nu endnu en ambassadørpost i sigte. Denne gang går turen Down Under til Australien for den 63-årige datter af præsident John F. Kennedy.

Spekulationerne har været mange om Caroline Kennedys fremtid i den seneste tid. Ja, faktisk i virkeligheden siden Joe Biden vandt præsidentvalget i november sidste år. For den berømte datter af Jack og Jackie Kennedy kastede allerede tidligt i valgkampen sin støtte e...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen