Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Centralbanken vil gøre alt for at få inflationen ned igen- koste, hvad det vil”

FED-chef Jerome Powell har et klart mål for 2023: at få styr på inflationen. Men prisen for det kan blive høj, vurderer Mikael Milhøj.

Den amerikanske centralbank har været en del i fokus i den seneste tid. Ikke mindst fordi inflationen fortsat er uhørt høj og skal nedbringes hurtigst muligt. Problemet er imidlertid det, at den medicin, man fra Centralbank-chef Jerome Powell kan tænkes at skulle gøre brug af, er en, der kommer med potentielt alvorlige bivirkninger. I dette interview med Kongressen.com fortæller Mikael Milhøj, tidligere chefanalytiker i Danske Bank og nu selvstændig økonomisk analytiker, om, hvilke scenarier, d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen