Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Cuomo-skandalen tager til i styrke

Kritikken hagler i disse dage ned over den tidligere så populære New York-guvernør Andrew Cuomo. Krænkelsessager og sminkede corona-tal har således kastet Cuomo ud i et sandt politisk stormvejr.

Det er en fortærsket kliche i politik at tingene hurtigt kan ændre sig. Et år er lang tid i politik, lyder en anden variant af samme melding. Og ja, vel er det en kliche, men der er ikke desto mindre noget om snakken. Prøv bare at tænk et lille års penge tilbage. Coronaen havde ramt USA, samfundet v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen