Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Cuomos guvernørdage er talte

Fremtrædende New York-politikere som Chuck Schumer, Kirsten Gillibrand og Alexandria Ocasio-Cortez kræver nu Andrew Cuomos afgang som guvernør. Foreløbig afviser han, men det er svært at se, hvordan den trængte guvernør kan fortsætte i embedet.

Andrew Cuomo ligner en færdig mand som guvernør i New York. De seneste uger har stadig flere kvinder trådt frem og fortalt, hvordan de hver er blevet krænket af guvernøren. Og hen over weekenden gik delstatens andre tunge politiske folk som flertalsl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen