Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Da Hollywood fik en ny, svensk stjerne

Zlatan Ibrahimovics tid i USA har været med til at øge den internationale interesse for fodbold i USA.

Wikimedia Commons

Den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic er en af de mest farverige fodboldspillere i verden. Gennem to årtier har han nærmest hver uge formået at skabe overskrifter, både på og udenfor banen. Hans enorme ego og endeløse selvtillid har banet vejen for en flot karriere, hvor den svenske stjerne med rødder i Bosnien har tørnet ud for intet mindre end ni klubber rundt omkring i verden.

Efter succes i Europa, hvor Zlatan dominerede topscorerlisterne i Spanien, Italien og Frankrig, var det t...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen