Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Da kampen om verdensfreden begyndte i Paris

Fredsforhandlingerne i Paris efter 1. verdenskrig begyndte i dag for nøjagtig 104 år siden – og havde Woodrow Wilson i en nøglerolle.

I dag for præcis 104 år siden fandt en historisk vigtig konference sted, som kom til at præge verdensfreden. Den 18. januar 1919 blev den såkaldte "Paris Peace Conference" indledt i den franske hovedstad. Denne lagde fundamentet for Versailles-traktaten, som blev indgået af de sejrende lande og Tyskland i kølvandet af Første Verdenskrig. Formålet med traktaten var at skabe international fred, hvor traktaten grundlage fundamentet for, hvordan det skulle lade sig gøre. I traktaten stod det blande...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen