Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Da Lars og jeg mødte præsident Clinton i Strædet

Foto: Lars Mathisen, Kongressen.com

I dag er det President's Day i USA. En dag, hvor amerikanerne hylder de foreløbig 45 mænd, der har siddet i embedet. Chefredaktør Anders Agner fortæller her historien om, da han mødte en af dem en forårsdag i København i 2018.

"Det var sgu da Bill Clinton, der gik der!" Lars kiggede undrende op fra sin pizza. "Hvad siger du?"Jeg pegede ud af vinduet på det lille italienske pizzasted i Strædet i hjertet af København, hvor min daværende Kongressen-kollega, Lars Mathiasen, og jeg sad og spiste...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen