Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Da Roosevelt talte amerikanerne gennem kriserne

Da Franklin D. Roosevelt blev indsat som præsident 4 marts, 1933 gik USA ind i det fjerde år af Den Store Depression. Arbejdsløsheden var på 25%, så det var altafgørende at Roosevelt kunne tale befolkningen igennem krisen. Det blev Franklin D. Roosevelt med sine ’fireside chats’ en mester i fra 1933-1944.

I alt 30 radioudsendelser holdte Roosevelt, de såkaldte 'fireside chats', siddende ved kaminpassiaren i en direkte kommunikation til amerikanerne. Mens Roosevelt ikke var den første amerik...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen