Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Da Roosevelt talte amerikanerne gennem kriserne

Da Franklin D. Roosevelt blev indsat som præsident 4 marts, 1933 gik USA ind i det fjerde år af Den Store Depression. Arbejdsløsheden var på 25%, så det var altafgørende at Roosevelt kunne tale befolkningen igennem krisen. Det blev Franklin D. Roosevelt med sine ’fireside chats’ en mester i fra 1933-1944.

Fireside chats var en serie af i alt 30 radioudsendelser Roosevelt holdte, siddende ved kaminpassiaren i en direkte kommunikation til amerikanerne. Mens Roosevelt ikke var den første ameri...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen