Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Da Schwarzenegger blev The Govenator

20 år er gået siden et af historiens mest opsigtsvækkende guvernørvalg forvandlede Arnold Schwarzenegger fra actionstjerne til toppolitiker.

For nylig ryddede min kone og jeg op i nogle kasser, vi havde stående ude i garagen. Kasser, som har stået der siden vi flyttede ind og hvis indhold, det derfor er yderst sjældent, man bruger. Nå, men midt i rodet dukkede en sort t-shirt op. En t-shirt, som fik mig til at trække på smilebåndet. For selv om det snart er et par årtier siden jeg købte den, så kan jeg stadig huske, da jeg i en souvenirbutik i hjertet af Los Angeles investerede i en af tidens mest populære t-shirts på de kanter, nem...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen