Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Da verdens bedste fodboldspiller indtog USA

Kaká kom til USA med en drøm om at gøre en forskel, men det lykkedes ikke rigtig.

Kaká kom til USA med en drøm om at gøre en forskel, men det lykkedes ikke rigtig.

Da Kaká i 2015 skiftede til Orlando City i den bedste amerikanske fodboldliga MLS, blev det af mange set som et overraskelse, men ikke ulogisk skifte for den dengang 31-årige midtbanespiller. Næsten et årti efter at have tørnet ud for storhold som AC Milan og Real Madrid var turen nu kommet for verdens bedste fodboldspiller i 2007 til at prøve lykken i Amerika.

Kaká med det borgerlige navn Ricardo Izecson dos Santos Leite var tæt på pensionsalderen, i hvert fald i fodboldverdenen, og han be...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen