Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Da verdens bedste fodboldspiller indtog USA

Kaká kom til USA med en drøm om at gøre en forskel, men det lykkedes ikke rigtig.

Kaká kom til USA med en drøm om at gøre en forskel, men det lykkedes ikke rigtig.

Da Kaká i 2015 skiftede til Orlando City i den bedste amerikanske fodboldliga MLS, blev det af mange set som et overraskelse, men ikke ulogisk skifte for den dengang 31-årige midtbanespiller. Næsten et årti efter at have tørnet ud for storhold som AC Milan og Real Madrid var turen nu kommet for verdens bedste fodboldspiller i 2007 til at prøve lykken i Amerika.

Kaká med det borgerlige navn Ricardo Izecson dos Santos Leite var tæt på pensionsalderen, i hvert fald i fodboldverdenen, og han be...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen