Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Dagen hvor Jon Stewart vender tilbage til ‘The Daily Show’

Efter otte et halvt års pause vender Jon Stewart i dag tilbage som vært på ‘The Daily Show’

Det er otte et halvt år siden Jon Stewart forlod værtsrollen på det program, han på mange måder var blevet synonym med, nemlig 'The Daily Show'. Siden han i 1999 havde sat sig bag skrivebordet, havde han sammen med sine dygtige kolleger uge efter uge spiddet samtiden på satirisk vis. Ikke mindst det politiske system fik ofte med grovfilen af Stewart og co.

Det var Stewart selv, der valgte at forlade 'The Daily Show' i sin tid. Trods talrige opfordringer - selv fra den daværende præsident, B...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen