Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Dagen vi aldrig glemmer

Tirsdag den 11. september 2001 blev en dag, som alle der oplevede den, aldrig vil glemme. På brutal vis forandrede den verden, vi kendte, sig for altid - og selv her 20 år efter, kan billederne af de brændende tvillingetårne fremkalde stærke følelser.

"Der er fløjet et fly ind i World Trade Center. Lige for fem minutter siden. Det er på CNN nu."Jeg kan huske, at jeg læste sms-beskeden fra min ven, Christian, med undren. Få minutter forinden var jeg kommet hjem fra endnu en skoledag i 1.g på...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen