Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Danmark kan lære meget af USA’s fokus på inklusion

Er vi som danskere gode nok til at forholde os til mennesker, der ikke ligner os selv? Det tror vi måske selv, men når man bor i USA, finder man hurtigt ud af, at det langt fra altid tilfældet, hvilket denne uges udgave af 'Glimt af den amerikanske hverdag' handler om.

Af Sisse Harder Delff

WATERTOWN, MASSACHUSETTS: Da jeg først ankom til Boston i 2018 og gik rundt i de forskellige kvarterer, så jeg for første gang ”Black Lives Matter”-skilte stå folks forhaver. Jeg oplever disse typer a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen