Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Danmark & USA

“Dansk diplomati forbereder sig grundigt på et muligt Trump-comeback”

Hvordan forbereder danske diplomater sig på en mulig Trump-sejr til november? Tidligere USA-ambassadør Ulrik Federspiel giver sit bud her.

Direkt¿r Ulrik Federspiel , danske Udenrigsministeriet, vid Nordiska rŒdets session i Helsingfors 2008-10-27.

Med lige knap fem måneder til valgdagen, arbejder det danske diplomati i USA på højtryk. For uanset om det ender med genvalg til Joe Biden eller det hele ender med et comeback til Donald Trump, ja, så skal danske interesser varetages bedst muligt i den kommende valgperiode. Kongressen.com har mødt Ulrik Federspiel, der har en fortid som både departementschef i Statsministeriet og ambassadør i USA, til en samtale om netop dette emne.

Hvordan forbereder dansk diplomati sig på et muligt valg a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen