Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Dansker i fokus ved næste runde 6. januar-høringer

Danske Christoffer Guldbrandsen bliver en af hovedpersonerne, når 6. januar-høringerne i morgen genoptages i Kongressen.

Danske Christoffer Guldbrandsen bliver en af hovedpersonerne, når 6. januar-høringerne i morgen genoptages i Kongressen.

På onsdag d. 28. september klokken 19 dansk tid starter ”anden sæson” af 6. Januar Komiteens offentlige høringer. Der er lagt i kakkelovnen til en spændende høring, hvor en dansk dokumentarist kommer til at spille en stor rolle i at vise, hvordan Trump og hans rådgivere kommunikerede og planlagde med mange forskellige grupperinger om 6. januar.

Selvom der har været stille siden juli måned, hvor ”første sæson” af direkte tv fra Kongressen sluttede, så har 6. januar komiteen ikke brugt de sids...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen