Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Dansker i fokus ved næste runde 6. januar-høringer

Danske Christoffer Guldbrandsen bliver en af hovedpersonerne, når 6. januar-høringerne i morgen genoptages i Kongressen.

På onsdag d. 28. september klokken 19 dansk tid starter ”anden sæson” af 6. Januar Komiteens offentlige høringer. Der er lagt i kakkelovnen til en spændende høring, hvor en dansk dokumentarist kommer til at spille en stor rolle i at vise, hvordan Trump og hans rådgivere kommunikerede og planlagde med mange forskellige grupperinger om 6. januar.

Selvom der har været stille siden juli måned, hvor ”første sæson” af direkte tv fra Kongressen sluttede, så har 6. januar komiteen ikke brugt de sids...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen