Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Dansker kend din USA-kunde

Selvom en virksomhed har et produkt eller tjenesteydelse, vi i Danmark betragter som åbenlyst grøn/bæredygtig, hænder det ofte, at det ikke er den bæredygtige profil, der bliver udslagsgivende for, om en dansk virksomhed får sin første ordre i USA. Thomas Riebs guider dig igennem to detaljer, som er vigtige at huske på, når man opsøger potentielle kunder i USA.

Af Thomas Løgstrup Riebs, formand for Danish-American Business Council – Los Angeles og chief executive officer for AXEL.Selvom...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen