Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

David Beckhams fodboldprojekt i Miami halter

Den britisk-ejede klub Inter Miami har fået en meget dårlig start på denne sæson

Den britisk-ejede klub Inter Miami har fået en meget dårlig start på denne sæson

Hvad Inter Miami oplever på nuværende tidspunkt i den bedste amerikanske fodboldrække MLS, ligger meget langt fra det planer, ønsker og drømme, som den tidligere fodboldstjerne David Beckham havde i tankerne, da han i 2020 var hovedmanden bag det nye fodboldhold, som skulle komme til at dominere i MLS. I den aktuelle sæson ligger holdet fra det sydlige Florida på en 11.plads ud af 14 i den østlige konference, hvilket langt fra er tilfredsstillende og meget langt fra de afgørende playoff kampe o...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen