Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“De amerikanske husholdninger er hårdt ramt”

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Der er dybe panderynker og bekymrede miner i mange amerikanske hjem i øjeblikket. For inflationen rammer de amerikanske husholdninger hårdt - for den højeste inflation i årtier - kan i den grad mærkes. Priserne er steget markant og det gør det sværere for mange amerikanere at få enderne til at mødes. Kongressen.com har talt med Mikael Olai Milhøj, chefanalytiker i Danske Bank, om den aktuelle situation og de fremadrettede perspektiver.

Hvor meget presser inflationen de amerikanske husholdn...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Ruben Sindahl og Jonas Parello-Plesner gør status efter primærvalget i South Carolina og ser nærmere på Ukraine-debatten i USA

Courtroom

Alabamas højesteret har bestemt, at nedfrosne befrugtede æg er at betragte som børn

Politisk analyse

Trump sejrede stort i South Carolina og selv om Haley fortsætter sin kampagne, ændrer det ikke på at Trump har kurs mod nomineringen.

Feature

Få billeder er mere berømte i den amerikanske historie end det, der blev taget i Iwo Jima tilbage i 1945.

Copyright © 2021 Kongressen