Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“De høje benzinpriser kan gavne Republikanerne ved midtvejsvalget”

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Kongressen.com har talt med Keith Meyers, som er lektor i økonomi ved SDU. Han har i mange år forsket i USA’s økonomi set i et globalt perspektiv. I denne artikel kommer han dog med sine perspektiver på, hvordan republikanerne kan bruge de høje benzinpriser ved det kommende midtvejsvalg.

Hvor meget er inflationen steget med i de sidste par måneder?I sidste måned ramte inflationen otte procent i USA, som er langt over den to procent grænse, som er angivet af USA’s Centralbank. Dette er isoler...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen