Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

De juridiske problemer hober sig op for Trump

Donald Trump er i juridisk modvind i disse dage. Både føderalt og på delstatsniveau er eks-præsidenten i problemer.

Donald Trump er i juridisk modvind i disse dage. Både føderalt og på delstatsniveau er eks-præsidenten i problemer.

De seneste par uger har bestemt ikke været gode for tidligere Præsident Donald Trump. Både Højesteret, justitsministeren i New York, 6. januar-kommissionen og anklagemyndigheden i Georgia har været efter ham. Trump skal derfor ikke forvente at bruge mindre tid med sine advokater de næste mange måneder.

Lad os starte med de to knap så alvorlige sager - altså set med Trump-juridiske briller - nemlig Højesterets-afgørelsen og 6. januar-kommissionen inden vi dykker ned i de to delstatssager.

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen