Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

De juridiske problemer hober sig op for Trump

Donald Trump er i juridisk modvind i disse dage. Både føderalt og på delstatsniveau er eks-præsidenten i problemer.

De seneste par uger har bestemt ikke været gode for tidligere Præsident Donald Trump. Både Højesteret, justitsministeren i New York, 6. januar-kommissionen og anklagemyndigheden i Georgia har været efter ham. Trump skal derfor ikke forvente at bruge mindre tid med sine advokater de næste mange måneder.

Lad os starte med de to knap så alvorlige sager - altså set med Trump-juridiske briller - nemlig Højesterets-afgørelsen og 6. januar-kommissionen inden vi dykker ned i de to delstatssager.

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen