Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

De politiske reaktioner på retssagen mod Trump

Kongressen.com giver her et overblik over de politiske reaktioner på retssagen mod Donald Trump.

Foto: Gage Skidmore

”Forsvind herfra! Jeg er født og opvokset i New York City. Folk i denne by arbejder og slider hårdt for at opnå succes i livet. Vi elsker også hinanden, og vi accepter ikke hadefuld retorik. Tag tilbage til Washington DC og gør noget ved våbenlovgivningen. Gør noget ved børnefattigdom!”

Sådan lød det fra den demokratiske politiker Jamaal Bowman i går. Hans opråb var direkte rettet mod republikaneren Marjorie Taylor Greene, som var taget til byen for at holde erklære sin støtte til Donald Tru...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Politisk analyse

Et lokalvalg i Florida har givet Ron DeSantis hovedpine forud for offentliggørelsen af sit kandidatur til præsidentposten.

Copyright © 2021 Kongressen