Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokraterne ånder lettet op efter Newsom-sejr

Californiens guvernør hedder fortsat Gavin Newsom. Det står klart efter tirsdagens recall, hvor den ellers så udskældte demokrat fik grønt lys af et solidt flertal af vælgere til at kunne fortsætte resten af valgperioden. Dermed kan både Newsom og hans partifæller ånde lettet op - for nu.

Rigtig mange demokrater åndede natten til onsdag dansk tid lettede op. For efter længere tids usikkerhed om, hvorvidt partiet var ved at miste guvernørgrebet i Californien, ja, så valgte et klart flertal a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen