Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Demokraterne kommer til at glemme folk i Midtvesten”

Midtvestens hvide og religiøse vælgere vil blive glemt med demokraternes nye kalender for at afholde primærvalg, lyder det fra forsker.

Demokraterne ønsker i fremtiden at afholde det første partikonvent i South Carolina og ikke i Iowa. Ifølge forsker Karen Kedrowski fra Iowa State University vil demokraterne ikke længere fokusere på at tiltrække vælgere i Midtvesten.

Hvordan vil den nye kalender ændre demokraternes strategiske arbejde?"Senator Chuck Grassley og guvernør Kim Reynolds fra Iowa, samt andre kritikere af den nye kalender, mener, at Det Demokratiske Parti overser de amerikanere, som geografisk set bor i midten af ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Copyright © 2021 Kongressen