Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Demokraterne kommer til at glemme folk i Midtvesten”

Midtvestens hvide og religiøse vælgere vil blive glemt med demokraternes nye kalender for at afholde primærvalg, lyder det fra forsker.

Demokraterne ønsker i fremtiden at afholde det første partikonvent i South Carolina og ikke i Iowa. Ifølge forsker Karen Kedrowski fra Iowa State University vil demokraterne ikke længere fokusere på at tiltrække vælgere i Midtvesten.

Hvordan vil den nye kalender ændre demokraternes strategiske arbejde?"Senator Chuck Grassley og guvernør Kim Reynolds fra Iowa, samt andre kritikere af den nye kalender, mener, at Det Demokratiske Parti overser de amerikanere, som geografisk set bor i midten af ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen