Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokraternes Cuomo-budskab flimrer

Så gik præsident Joe Biden også ind i Cuomo-sagen i New York. Præsidentens melding var dog ikke helt så entydig som blandt andet flertalsleder, Chuck Schumer, hvilket gør at partiledelsens budskab flimrer en smule i sagen.

Hvis anklagerne imod Andrew Cuomo er sande, bør han trække sig som guvernør i New York. Således lød budskabet fra den amerikanske præsident Joe Biden i et tv-interview med George Stephanopoulos natten til onsdag dansk tid. I samme interview lod Biden forstå, at han mente a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen