Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokraternes største fjende hedder Tucker

Fox News-værten Tucker Carlson er i de seneste år blevet en af de mest centrale aktører på den politiske højrefløj. Det har de opdaget i de demokratiske geledder, som derfor går benhårdt efter den kontroversielle tv-stjerne.

Han er ikke valgt til noget som helst. Eller jo, hans chefer har valgt ham til at sende et program hver aften i den bedste sendetid på Fox News. Men folkevalgt til noget som helst politisk embede, det er Tucker Carlson ikke.

Ikke desto mindre er den kontroversielle v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen