Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Demokraternes ufrivillige repræsentant

Justin Jackson er virkeliggørelsen af den amerikanske drøm. Selv kæmper han for at destruere fortællingen om, at denne drøm stadig findes i nutidens USA.

Justin Jackson er virkeliggørelsen af den amerikanske drøm. Selv kæmper han for at destruere fortællingen om, at denne drøm stadig findes i nutidens USA.

Dette er den første i en række af artikelportrætter om de mest indflydelsesrige kommende stemmer blandt den progressive venstrefløj. I dag tager Kongressen.com fat i fodboldspilleren Justin Jackson.

Det er svært at forestille sig en bedre profil for Det Demokratiske Parti. Han er en sportsstjerne, der appellerer til den amerikanske ungdom. Han kommer fra arbejderklassen, men steg i rang på baggrund af sit talent og arbejdsomhed. I dag bruger han sin platform til at oplyse og engagere fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen