Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Demokraternes ufrivillige repræsentant

Justin Jackson er virkeliggørelsen af den amerikanske drøm. Selv kæmper han for at destruere fortællingen om, at denne drøm stadig findes i nutidens USA.

Justin Jackson er virkeliggørelsen af den amerikanske drøm. Selv kæmper han for at destruere fortællingen om, at denne drøm stadig findes i nutidens USA.

Dette er den første i en række af artikelportrætter om de mest indflydelsesrige kommende stemmer blandt den progressive venstrefløj. I dag tager Kongressen.com fat i fodboldspilleren Justin Jackson.

Det er svært at forestille sig en bedre profil for Det Demokratiske Parti. Han er en sportsstjerne, der appellerer til den amerikanske ungdom. Han kommer fra arbejderklassen, men steg i rang på baggrund af sit talent og arbejdsomhed. I dag bruger han sin platform til at oplyse og engagere fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

Samuel Rachlin er journalist og og har b.la været korrespondent for DR i det daværende Sovjetunionen og TV2’s første korrespondent i Washington. Han har...

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Interview

Republikanernes kandidat til det kommende guvernørvalg i Kentucky minder om Ronald Reagan i sin retorik, vurderer forsker.

Copyright © 2021 Kongressen