Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokratisk skæbneuge venter

Budgetstridighederne spidser til på Capitol Hill. Og løsningen ser ikke ud til at være lige om hjørnet.

Budgetstridighederne spidser til på Capitol Hill. Og løsningen ser ikke ud til at være lige om hjørnet.

Den kommende uge kan blive et knald-eller-fald moment for Det Demokratiske Partis politiske projekt. Partiet er ikke bare uenige, men i decideret konflikt med sig selv. Med et splittet demokratisk parti, risikerer Bidens agenda at komme ud i voldsomt uføre i optakten til midtvejsvalget i 2022.

Demokraterne bevæger sig mod nogle vigtige politiske og økonomiske deadlines uden nogen konkret strategi for, hvordan det skal gennemføres.

Den 27. september bliver en knald-eller-fald dag...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Isak Erik Hüllert har en bachelorgrad i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet, med et specialiseret fokus på USA's politisk historie, herunder amerikansk konservatisme og partipolitisk polarisering. Han er opvokset i Seattle, WA og har under sin bachelor været på udvekslingsophold ved San Diego State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent med særligt fokus på Senatet.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen