Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokratisk skæbneuge venter

Budgetstridighederne spidser til på Capitol Hill. Og løsningen ser ikke ud til at være lige om hjørnet.

Den kommende uge kan blive et knald-eller-fald moment for Det Demokratiske Partis politiske projekt. Partiet er ikke bare uenige, men i decideret konflikt med sig selv. Med et splittet demokratisk parti, risikerer Bidens agenda at komme ud i voldsomt uføre i optakten til midtvejsvalget i 2022.

Demokraterne bevæger sig mod nogle vigtige politiske og økonomiske deadlines uden nogen konkret strategi for, hvordan det skal gennemføres.

Den 27. september bliver en knald-eller-fald dag for Det D...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Isak Erik Hüllert har en bachelorgrad i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet, med et specialiseret fokus på USA's politisk historie, herunder amerikansk konservatisme og partipolitisk polarisering. Han er opvokset i Seattle, WA og har under sin bachelor været på udvekslingsophold ved San Diego State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent med særligt fokus på Senatet.

Læs også:

Grøn eksport

Hvad har det givet ti ambitiøse danske virksomheder at slå sig sammen i et USA-netværk? Og hvordan ser 2022-udsigterne ud?

Politisk analyse

Abort bliver et af de største stridspunkter i 2022. Spørgsmålet er i hvor høj grad det kan mobilisere vælgere?

Premium

Staten New York har igennem dens rige historie udklækket en stor gruppe af dygtige politikere. Fire af dens guvernørere nåede hele vejen til Det...

Politisk analyse

Hvis Stacey Abrams vinder guvernørvalget i Georgia, er hun Demokraternes favorit nr. 1 til at stille op i stedet for Biden i 2024.

Copyright © 2021 Kongressen