Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Den juridiske strid mellem Trump og Carroll er langt fra slut endnu

Selv om E. Jean Carroll har vundet første runde i kampen mod Trump, fortsætter sagen et stykke tid endnu.

I går fandt en jury den tidligere præsident ansvarlig for seksuelt misbrug og ærekrænkelse af skribenten E. Jean Carroll og beordrede ham til at betale hende 5 millioner dollars. Sagen var en civil retssag, hvilket betyder, at Trump ikke er underlagt fængselsstraf. Men dommen indikerer, at nævninge troede på Carrolls påstand om, at Trump overfaldt hende i et stormagasins omklædningsrum i midten af 1990'erne. Carroll anklagede også Trump for at have voldtaget hende. Juryen dømte imod Carroll på ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York and som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent. Mail: ninabechmann@gmail.com Mobil: 81 92 70 28

Læs også:

Politisk analyse

Trump kan stadig vinde GOP-nomineringen trods tiltalen i sagen om klassificerede dokumenter, men sagen får næppe nye vælgere ombord. Tværtimod.

Politisk analyse

Det republikanske kandidatfelt vokser, hvilket er til Trumps fordel. De to nyeste kandidater, Mike Pence og Chris Christie, bliver næppe partiets kandidat.

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Copyright © 2021 Kongressen