Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Den juridiske vej til FBI’s ransagning af Trumps hus

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Det Amerikanske Justitsministeriet har aldrig ransaget en siddende eller tidligere amerikansk præsident. Det var i hvert fald sandheden indtil i mandags, hvor det føderale politi, FBI, med en dommerkendelse ransagede tidligere præsident Donald Trumps bopæl i Florida.

Ransagningen kommer på et tidspunkt, hvor der er megen juridisk fokus på Trump. Ikke nok med at han er midtpunktet for Repræsentanternes Hus’ 6. januar undersøgelseskomite, så står Trump som minimum også overfor juridiske udford...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter afgørelsen i Hunter Biden-sagen og hvad det får af betydning for valgkampen. Lyt med her.

Feature

I dag ville George Herbert Walker Bush være fyldt 100 år. Kongressen.com tegner her et portræt af manden, der kaldes USA's bedste one-term president

Business

Nøjagtig som ved de forrige præsidentvalg er de politiske sværdslag om statsgælden i fuld gang.

Courtroom

Det tog kun juryen tre timer at blive enige om at finde Hunter Biden skyldig i alle anklagerne

Copyright © 2021 Kongressen