Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Den juridiske vej til FBI’s ransagning af Trumps hus

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Det Amerikanske Justitsministeriet har aldrig ransaget en siddende eller tidligere amerikansk præsident. Det var i hvert fald sandheden indtil i mandags, hvor det føderale politi, FBI, med en dommerkendelse ransagede tidligere præsident Donald Trumps bopæl i Florida.

Ransagningen kommer på et tidspunkt, hvor der er megen juridisk fokus på Trump. Ikke nok med at han er midtpunktet for Repræsentanternes Hus’ 6. januar undersøgelseskomite, så står Trump som minimum også overfor juridiske udford...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Copyright © 2021 Kongressen