Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Den juridiske vej til FBI’s ransagning af Trumps hus

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Det Amerikanske Justitsministeriet har aldrig ransaget en siddende eller tidligere amerikansk præsident. Det var i hvert fald sandheden indtil i mandags, hvor det føderale politi, FBI, med en dommerkendelse ransagede tidligere præsident Donald Trumps bopæl i Florida.

Ransagningen kommer på et tidspunkt, hvor der er megen juridisk fokus på Trump. Ikke nok med at han er midtpunktet for Repræsentanternes Hus’ 6. januar undersøgelseskomite, så står Trump som minimum også overfor juridiske udford...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske...

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Copyright © 2021 Kongressen