Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Den sidste gang Kennedy-brødrene så hinanden

Den 20. november 1963 blev sidste gang, Kennedy-brødrene talte sammen. To dage efter blev JFK skudt og dræbt i Dallas.

Den 20. november 1963 blev sidste gang, Kennedy-brødrene talte sammen. To dage efter blev JFK skudt og dræbt i Dallas.

Ingen af dem havde regnet med at det skulle blive sidste gang de så hinanden. I de forgangne knap tre år havde de sammen styret USA. John F. Kennedy som præsident, Bobby Kennedy som justitsminister og nærmeste rådgiver og fortrolige for sin præsident-storebror.

Den 20. november 1963 var Bobbys 38 års fødselsdag. En dag, han fejrede i sit hjem i Hickory Hill, ikke langt fra Washington D.C. Noget langt besøg blev det ikke til for JFK's vedkommende. Den næste dag skulle han, sammen med hustrue...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Podcast

Hør 'Reaganland' om Iran-Contra-skandalen her.

Copyright © 2021 Kongressen