Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Den sidste gang Kennedy-brødrene så hinanden

Den 20. november 1963 blev sidste gang, Kennedy-brødrene talte sammen. To dage efter blev JFK skudt og dræbt i Dallas.

Den 20. november 1963 blev sidste gang, Kennedy-brødrene talte sammen. To dage efter blev JFK skudt og dræbt i Dallas.

Ingen af dem havde regnet med at det skulle blive sidste gang de så hinanden. I de forgangne knap tre år havde de sammen styret USA. John F. Kennedy som præsident, Bobby Kennedy som justitsminister og nærmeste rådgiver og fortrolige for sin præsident-storebror.

Den 20. november 1963 var Bobbys 38 års fødselsdag. En dag, han fejrede i sit hjem i Hickory Hill, ikke langt fra Washington D.C. Noget langt besøg blev det ikke til for JFK's vedkommende. Den næste dag skulle han, sammen med hustrue...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen