Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Den stigende ulighed i USA styrker systemkristiske politikere”

Ifølge forsker Kasper Arabi er den stigende ulighed i USA med til at bane vejen for systemkritiske politikere som Donald Trump og Bernie Sanders.

Ifølge forsker Kasper Arabi er den stigende ulighed i USA med til at bane vejen for systemkritiske politikere som Donald Trump og Bernie Sanders.

Kongressen.com har taget en snak med Kasper Arabi, som er tilknyttet University of Warwick i England. Til daglig beskæftiger han sig med international politisk økonomi, og i denne artikel kommer han nærmere ind på, hvordan den stigende ulighed i USA kan være med til at skabe en større splittelse blandt befolkningen, når det kommer til politik. Begrebet kaldes "anti-system" politik i den akademiske verden. Hvad er anti-system politik helt konkret?"Kort sagt bruges anti-system politik til at besk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen