Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Den ukendte historie om Route 66- del 4

Sidste del i serien om Route 66 fokuserer på en meget vigtig rejseguide for sorte amerikanere under Jim Crow.

På trods af de potentielle farer, der lå og lurede ved hver by langs Route 66, udforskede millioner af sorte turister landet i denne periode af USA's historie. Mange af disse sørgede altid for at medbringe en unik rejseguide kaldet ‘The Negro Motorisk Green Book,’ som var lavet og produceret af Victor H. Green, et postbud fra Harlem i New York. Bogen udkom i flere forskellige udgaver mellem 1936 helt frem til 1966 og inkluderede frisører, hoteller, moteller, caféer og restauranter, som glædelig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen