Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Den vigtigste præsident er faktisk ikke på valg den 3. november

Mens alle øjne er rettet mod Det Hvide Hus' næste beboer, har Mikael Olai Milhøj, seniorøkonom hos Danske Bank, et skarpt øje på en helt anden post, der også er i spil dette efterår.

Af Mikael Olai Milhøj, seniorøkonom, Danske Bank

Der er naturligvis stor fokus på det amerikanske valg om godt en månedstid. Valgudfaldet kan få stor betydning for både sikkerhedspolitikken, sundhedspolitikken, handelspolitikken og den økonomiske politik – og så er det selvfølgelig også altid lidt spændende a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen