Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Der er ikke et eneste tilgivende træk ved Trump”

I arbejdet med bogen ‘Karolines Kamp’ opdagede Kim Leine at han ikke kun bruge Trump så meget som han troede – læs her hvorfor.

(pr foto Gyldendal)

På fredag udkommer bestsellerforfatteren Kim Leine med endnu en bog i serien om Karoline. Og som en del af persongalleriet optræder folk som Donald Trump og Steve Bannon. I dette interview med Kongressen.com fortæller Kim Leine om tilblivelsen af 'Karolines Kamp', inspirationen fra en ganske særlig amerikansk forfatter og hvorfor Trump som karakter ikke egner sig til at være hovedperson i en bog.

Hvilken amerikansk forfatter er din yndlingsforfatter?"John Steinbeck."

Hvorfor lige Steinbec...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen