Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Der er noget galt i det juridiske USA

Det juridiske USA står over for alvorlige problemer, som skal håndteres hurtigst muligt, hvis den amerikanske retsfølelse skal bevares.

Det juridiske USA står over for alvorlige problemer, som skal håndteres hurtigst muligt, hvis den amerikanske retsfølelse skal bevares.

USA har et stort problem. Det er ikke kommet pludseligt, men har været under vejs i mange årtier. Det er dog først nu, at det er blevet synligt overalt i samfundet, og ikke kun i det politiske system, der længe åbent har vist den amerikanske befolkning, at samarbejde er ligegyldigt, og at det eneste, som betyder noget, er den højeste sejr.

Særligt tydeligt har det været i Senatet, hvor filibuster-reglen ofte er blevet brugt til at sabotere flertallets lovforslag. Reglen er blevet brugt så me...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Courtroom

Anklager Jack Smith forventes at anke dommerens beslutning om at afvise sagen

Feature

Trump-familien, guvernører, kongrespolitikere, mediefolk og musikere er blandt de mange, der er på scenen ved det republikanske konvent

Interview

Der kommer øget fokus på sikkerheden på det republikanske konvent efter attentatforsøget mod Trump, vurderer dansk sikkerhedsekspert

Feature

Joe Biden talte natten til mandag dansk tid til den amerikanske befolkning direkte fra Det Hvide Hus. Se hele talen her.

Copyright © 2021 Kongressen