Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Der er noget galt i det juridiske USA

Det juridiske USA står over for alvorlige problemer, som skal håndteres hurtigst muligt, hvis den amerikanske retsfølelse skal bevares.

Det juridiske USA står over for alvorlige problemer, som skal håndteres hurtigst muligt, hvis den amerikanske retsfølelse skal bevares.

USA har et stort problem. Det er ikke kommet pludseligt, men har været under vejs i mange årtier. Det er dog først nu, at det er blevet synligt overalt i samfundet, og ikke kun i det politiske system, der længe åbent har vist den amerikanske befolkning, at samarbejde er ligegyldigt, og at det eneste, som betyder noget, er den højeste sejr.

Særligt tydeligt har det været i Senatet, hvor filibuster-reglen ofte er blevet brugt til at sabotere flertallets lovforslag. Reglen er blevet brugt så me...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen