Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Derfor boomer boligmarkedet i USA

Ligesom i Danmark, har boligmarkedet i USA været resistent overfor corona-krisen, men af andre årsager end dem, vi har oplevet herhjemme.

Q&A med Frederik Engholm, chefstrateg hos Nykredit

Hvordan har det amerikanske boligmarked klaret sig igennem det første halve år med coronavirus?Boligmarkedet i USA har klaret coronakrisen imponerende stærkt. Men USA er intet unikum, for vi har faktisk set boligmarkeder verden over klare krisen rigtig godt. Få havde forventet det, men måske har ris...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen