Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Derfor er Bidens ‘Where’s Jackie’-brøler værre end kun en dag med dårlig presse

Bidens vrøvlerier om en afdød kongreskvinde har fået debatten om hans helbred til at blusse op på ny – og den går ikke væk igen.

Bidens vrøvlerier om en afdød kongreskvinde har fået debatten om hans helbred til at blusse op på ny - og den går ikke væk igen.

Du har måske allerede set det. Og hvis ikke, så skal du i hvert fald være forberedt på, at dine tæer muligvis ikke retter sig ud igen lige foreløbig. For det var ganske enkelt tåkrummende da præsident Joe Biden fra talerstolen stod og spurgte, hvor den afdøde kongreskvinde Jackie Walorski var henne - dette en måneds penge efter han selv var citeret i en pressemeddelelse, hvor han begræd hendes tragiske død i en bilulykke.

Det er den slags fejl, man bare ikke må begå. Slet ikke når man er am...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen