Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Derfor er Bidens ‘Where’s Jackie’-brøler værre end kun en dag med dårlig presse

Bidens vrøvlerier om en afdød kongreskvinde har fået debatten om hans helbred til at blusse op på ny – og den går ikke væk igen.

Bidens vrøvlerier om en afdød kongreskvinde har fået debatten om hans helbred til at blusse op på ny - og den går ikke væk igen.

Du har måske allerede set det. Og hvis ikke, så skal du i hvert fald være forberedt på, at dine tæer muligvis ikke retter sig ud igen lige foreløbig. For det var ganske enkelt tåkrummende da præsident Joe Biden fra talerstolen stod og spurgte, hvor den afdøde kongreskvinde Jackie Walorski var henne - dette en måneds penge efter han selv var citeret i en pressemeddelelse, hvor han begræd hendes tragiske død i en bilulykke.

Det er den slags fejl, man bare ikke må begå. Slet ikke når man er am...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen