Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Derfor er Fauci i Trumps skudlinje

Donald Trump har fundet et nyt yndlingsoffer at lange ud efter. Det er hverken Nancy Pelosi, Joe Biden eller medierne, som ellers tidligere har fået kærligheden at føle. Nu har eks-præsidenten rettet sin vrede imod Anthony Fauci og det går ikke stille for sig. Hvilket der er en særlig grund til.

Nu er det sjældent at Donald Trump taler pænt om folk, han ikke lide. Og det sker om muligt endnu sjældnere at han gør det, hvis der er personer, der har kritiseret ham. Eller lige frem dristet sig ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen