Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Derfor går Garland næppe efter Trump

Trods pres fra egne rækker, kommer justitsminister Merrick Garland næppe til at gå efter Trump i 6. januar-sagen. Læs her hvorfor.

Trods pres fra egne rækker, kommer justitsminister Merrick Garland næppe til at gå efter Trump i 6. januar-sagen. Læs her hvorfor.

Mandag aften skrev den føderale domstol i Californien i en afgørelse, at tidligere præsident Donald Trump og hans advokat John Eastman sandsynligvis konspirerede om at stoppe medlemmerne af Kongressen i at godkende resultatet af præsidentvalget i 2020.

Kommissionen som undersøger begivenhederne, der udfoldede sig da Capitol Hill blev stormet d. 6. januar 2021, har den seneste tid forsøgt at få udleveret e-mails, der skulle indeholde samtaler og instruktioner vedrørende omstødelse af præsiden...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen