Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Derfor går Garland næppe efter Trump

Trods pres fra egne rækker, kommer justitsminister Merrick Garland næppe til at gå efter Trump i 6. januar-sagen. Læs her hvorfor.

Trods pres fra egne rækker, kommer justitsminister Merrick Garland næppe til at gå efter Trump i 6. januar-sagen. Læs her hvorfor.

Mandag aften skrev den føderale domstol i Californien i en afgørelse, at tidligere præsident Donald Trump og hans advokat John Eastman sandsynligvis konspirerede om at stoppe medlemmerne af Kongressen i at godkende resultatet af præsidentvalget i 2020.

Kommissionen som undersøger begivenhederne, der udfoldede sig da Capitol Hill blev stormet d. 6. januar 2021, har den seneste tid forsøgt at få udleveret e-mails, der skulle indeholde samtaler og instruktioner vedrørende omstødelse af præsiden...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Copyright © 2021 Kongressen