Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Derfor holder USA fast i diplomatisk boykot af Vinter-OL

USA’s diplomatiske boykot af Vinter-OL er en symbolsk handling uden den store effekt – så hvorfor gør Biden som han gør?

USA's diplomatiske boykot af Vinter-OL er en symbolsk handling uden den store effekt - så hvorfor gør Biden som han gør?

I dag starter vinter-OL i Beijing og USA har foretaget en diplomatisk boykot af legene. Intet tyder på, at en boykot opnår den effekt, som Biden administrationen ønsker. Ikke desto mindre lader det til at være det bedste redskab blandt flere halvdårlige.

Tilbage i december valgte USA med Biden i spidsen at boykotte de kommende vinterlege diplomatisk. Det betyder, at mens amerikanske sportsfolk stadig deltager indenfor de sædvanlige rammer, vil ingen amerikanske embedsmænd eller diplomater væ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen