Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Derfor kommer Trump heller ikke til den næste tv-debat

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater – derfor bliver han væk nok en gang.

Han gad ikke deltage i den første tv-debat med de øvrige republikanske kandidater for snart en måned siden og han kommer helt sikkert heller ikke til at ændre holdning, hvad angår den kommende. For selv om det ellers altid er værd at slå vejen forbi det imponerende Ronald Reagan Presidential Library i det smukke Simi Valley i Californien, så kommer Donald Trump næppe til at være på scenen når den anden republikanske tv-debat finder sted natten mellem den 27. og 28. september dansk tid.

Der ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen