Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Bidens irske visit var både politisk og personligt”

Joe Biden besøgte Irland og Nordirland. Læs mere om hvorfor i dette interview med seniorforsker ved DIIS Rasmus Sinding Søndergaard

I slutningen af sidste uge lagde den amerikanske præsident Joe Biden vejen forbi Nordirland og Irland. I denne forbindelse har Kongressen.com snakket med Rasmus Sinding Søndergaard, som er seniorforsker ved DIIS.

Hvorfor har Biden valgt at besøge Nordirland og Irland?Biden besøgte Nordirland og Irland i anledningen af 25-årsdagen for indgåelsen af fredsaftalen mellem nationalister (overvejende katolikker) og loyalister (overvejende protestanter), der satte en stopper for årtiers konflikt.

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Trump kan stadig vinde GOP-nomineringen trods tiltalen i sagen om klassificerede dokumenter, men sagen får næppe nye vælgere ombord. Tværtimod.

Politisk analyse

Det republikanske kandidatfelt vokser, hvilket er til Trumps fordel. De to nyeste kandidater, Mike Pence og Chris Christie, bliver næppe partiets kandidat.

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Copyright © 2021 Kongressen