Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Derfor tøver Garland med at rejse 6.januar-sag mod Trump

Selv om 6. januar-høringen ikke just er til Trumps fordel, så er justitsministeren tilbageholdende med at indlede en sag mod eks-præsidenten.

Selv om 6. januar-høringen ikke just er til Trumps fordel, så er justitsministeren tilbageholdende med at indlede en sag mod eks-præsidenten.

I disse dage følger millioner af amerikanerne ugentligt med de offentlige høringer som 6. januar komiteen transmitterer live fra Kongressen. Komiteen har i næsten et år arbejdet med at skabe en klar tidslinje over, hvad der skete d. 6. januar 2021, da demonstranter stormede Kongressen i Washington, DC, for at stoppe godkendelsen af præsidentvalget mellem Joe Biden og Donald Trump.

De seneste par uger er de store øjeblikke i høringerne blevet skabt af indkaldte vidner og tidligere filmede vid...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl ser nærmere på straffesagen mod Trump i New York, formandsdramaet i Huset og USA og FN anno 2024. Lyt...

Kultur

Taylor Swifts nyeste album byder ikke på nogen politiske budskaber, men udforsker i stedet hendes tidligere parforhold

Interview

I 'Hammarskjöld' spiller danske Caspar Phillipson nok en gang præsident John F. Kennedy - og det er lige stort hver gang, fortæller skuespilleren

Feature

I "Civil War" viser instruktør Alex Garland, hvordan en ny amerikansk borgerkrig kunne udspille sig.

Copyright © 2021 Kongressen