Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Derfor tøver Garland med at rejse 6.januar-sag mod Trump

Selv om 6. januar-høringen ikke just er til Trumps fordel, så er justitsministeren tilbageholdende med at indlede en sag mod eks-præsidenten.

Selv om 6. januar-høringen ikke just er til Trumps fordel, så er justitsministeren tilbageholdende med at indlede en sag mod eks-præsidenten.

I disse dage følger millioner af amerikanerne ugentligt med de offentlige høringer som 6. januar komiteen transmitterer live fra Kongressen. Komiteen har i næsten et år arbejdet med at skabe en klar tidslinje over, hvad der skete d. 6. januar 2021, da demonstranter stormede Kongressen i Washington, DC, for at stoppe godkendelsen af præsidentvalget mellem Joe Biden og Donald Trump.

De seneste par uger er de store øjeblikke i høringerne blevet skabt af indkaldte vidner og tidligere filmede vid...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen