Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Derfor tøver Garland med at rejse 6.januar-sag mod Trump

Selv om 6. januar-høringen ikke just er til Trumps fordel, så er justitsministeren tilbageholdende med at indlede en sag mod eks-præsidenten.

Selv om 6. januar-høringen ikke just er til Trumps fordel, så er justitsministeren tilbageholdende med at indlede en sag mod eks-præsidenten.

I disse dage følger millioner af amerikanerne ugentligt med de offentlige høringer som 6. januar komiteen transmitterer live fra Kongressen. Komiteen har i næsten et år arbejdet med at skabe en klar tidslinje over, hvad der skete d. 6. januar 2021, da demonstranter stormede Kongressen i Washington, DC, for at stoppe godkendelsen af præsidentvalget mellem Joe Biden og Donald Trump.

De seneste par uger er de store øjeblikke i høringerne blevet skabt af indkaldte vidner og tidligere filmede vid...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen