Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Florida skærper abortlovgivning yderligere

The Sunshine State har indført nye stramninger på abortområdet

Af Bodil Dam

For få dage siden satte Florida for alvor ild til faklen i kampen mod abort. Her blev det endegyldigt forbudt for kvinder at få en abort efter 6. graviditetsuge, både ved kirurgisk indgreb og ved at indtage en abortpille. Dermed blev det, med mindre, der er tale om voldtægt, incest eller at morens liv er i fare, nu dybt kriminelt at få afbrudt graviditeten i The Sunshine State, og straffen for at få det gjort er fængsel op til 5 år.

Det betyder at kvinder i Florida, der ønske...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen