Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Desperate CNN snupper vært fra ærkefjenden

Nyhedsmastodonten CNN er i krise. Med faldende seertal og troværdighed håber CNN, at ansættelsen af Fox værten Chris Wallace kan tilføje ny energi.

Nyhedsmastodonten CNN er i krise. Med faldende seertal og troværdighed håber CNN, at ansættelsen af Fox værten Chris Wallace kan tilføje ny energi.

Chris Wallace har igennem 18 år været vært på Fox News, men søndag aften meddelte han, at han nu stopper sin karriere i mediekonglomeratet. I stedet skal han nu være vært på CNN+, en ny streamingtjeneste, som CNN lancerer i begyndelsen i 2022.

Chris Wallace har bredt anerkendt været den vært på Fox News, der har holdt mest igen ift. den konspirationsteoretiske højredrejning kanalen har taget, hvor værter som Tucker Carlson og Sean Hannity ikke har været blege for at dyrke trumpistiske idealf...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen