Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Desperate CNN snupper vært fra ærkefjenden

Nyhedsmastodonten CNN er i krise. Med faldende seertal og troværdighed håber CNN, at ansættelsen af Fox værten Chris Wallace kan tilføje ny energi.

Wikipedia Commons

Chris Wallace har igennem 18 år været vært på Fox News, men søndag aften meddelte han, at han nu stopper sin karriere i mediekonglomeratet. I stedet skal han nu være vært på CNN+, en ny streamingtjeneste, som CNN lancerer i begyndelsen i 2022.

Chris Wallace har bredt anerkendt været den vært på Fox News, der har holdt mest igen ift. den konspirationsteoretiske højredrejning kanalen har taget, hvor værter som Tucker Carlson og Sean Hannity ikke har været blege for at dyrke trumpistiske idealf...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Politisk analyse

De fleste amerikanere ser den høje inflation som det største problem USA står over for lige nu, det viser en ny måling fra Pew...

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Copyright © 2021 Kongressen