Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Desperate CNN snupper vært fra ærkefjenden

Nyhedsmastodonten CNN er i krise. Med faldende seertal og troværdighed håber CNN, at ansættelsen af Fox værten Chris Wallace kan tilføje ny energi.

Nyhedsmastodonten CNN er i krise. Med faldende seertal og troværdighed håber CNN, at ansættelsen af Fox værten Chris Wallace kan tilføje ny energi.

Chris Wallace har igennem 18 år været vært på Fox News, men søndag aften meddelte han, at han nu stopper sin karriere i mediekonglomeratet. I stedet skal han nu være vært på CNN+, en ny streamingtjeneste, som CNN lancerer i begyndelsen i 2022.

Chris Wallace har bredt anerkendt været den vært på Fox News, der har holdt mest igen ift. den konspirationsteoretiske højredrejning kanalen har taget, hvor værter som Tucker Carlson og Sean Hannity ikke har været blege for at dyrke trumpistiske idealf...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen