Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Desperate CNN snupper vært fra ærkefjenden

Nyhedsmastodonten CNN er i krise. Med faldende seertal og troværdighed håber CNN, at ansættelsen af Fox værten Chris Wallace kan tilføje ny energi.

Nyhedsmastodonten CNN er i krise. Med faldende seertal og troværdighed håber CNN, at ansættelsen af Fox værten Chris Wallace kan tilføje ny energi.

Chris Wallace har igennem 18 år været vært på Fox News, men søndag aften meddelte han, at han nu stopper sin karriere i mediekonglomeratet. I stedet skal han nu være vært på CNN+, en ny streamingtjeneste, som CNN lancerer i begyndelsen i 2022.

Chris Wallace har bredt anerkendt været den vært på Fox News, der har holdt mest igen ift. den konspirationsteoretiske højredrejning kanalen har taget, hvor værter som Tucker Carlson og Sean Hannity ikke har været blege for at dyrke trumpistiske idealf...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Otto Lykketoft er bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet med særlig fokus på international politisk økonomi. Han har tidligere boet i USA, NYC. Tilknyttet Kongressen.com som nyhedsredaktør.

Læs også:

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Copyright © 2021 Kongressen