Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Det amerikanske arbejdsmarked kommer i modvind inden længe”

Trods positiv jobrapport trækker mørke skyer sammen over det amerikanske arbejdsmarked, vurderer Nykredits Frederik Engholm.

Trods positiv jobrapport trækker mørke skyer sammen over det amerikanske arbejdsmarked, vurderer Nykredits Frederik Engholm.

Den seneste amerikanske jobrapport overraskede positivt og ledigheden er nu helt nede på 3,5 procent. I dette interview med Kongressen.com fortæller Nykredits cheføkonom Frederik Engholm, hvad man især skal hæfte sig ved i jobrapporten og hvilke perspektiver, der tegner sig for det amerikanske arbejdsmarked den kommende tid. Den seneste jobrapport overraskede positivt. Hvad skal man især hæfte sig ved?"Man skal hæfte sig ved tre ting. 1. En voldsom høj jobvækst på over en halv mio. er et ganske...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Copyright © 2021 Kongressen