Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Det er gratis at tale, men løgne betaler du for

Hvor langt rækker ytringsfriheden i USA? Løgne omkring et af de værste masseskyderier i USAs historie for nu konsekvenser.

Hvor langt rækker ytringsfriheden i USA? Løgne omkring et af de værste masseskyderier i USAs historie for nu konsekvenser.

I starten af august led radiovært og konspirationsteoretiker Alex Jones et stort nederlag, da et nævneting i Texas besluttede, at han skal betale næsten 350 millioner kroner i erstatning til forældrene, Niel Heslin og Scarlett Lewis, hvis barn blev dræbt for knap ti år siden i et skoleskyderi. Erstatningssummen bliver sandsynligvis sat ned, men ikke desto mindre kan dommen være et signal, om at konspirationsteoretiker ikke lige så frit kan lyve om virkeligheden. 

Sagen har sin tragi...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen