Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Det er gratis at tale, men løgne betaler du for

Hvor langt rækker ytringsfriheden i USA? Løgne omkring et af de værste masseskyderier i USAs historie for nu konsekvenser.

Hvor langt rækker ytringsfriheden i USA? Løgne omkring et af de værste masseskyderier i USAs historie for nu konsekvenser.

I starten af august led radiovært og konspirationsteoretiker Alex Jones et stort nederlag, da et nævneting i Texas besluttede, at han skal betale næsten 350 millioner kroner i erstatning til forældrene, Niel Heslin og Scarlett Lewis, hvis barn blev dræbt for knap ti år siden i et skoleskyderi. Erstatningssummen bliver sandsynligvis sat ned, men ikke desto mindre kan dommen være et signal, om at konspirationsteoretiker ikke lige så frit kan lyve om virkeligheden. 

Sagen har sin tragi...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen