Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Det juridiske net strammes om Trump i New York

Lige meget hvor meget Trump forsøger at kalde sine mange juridiske problemer for en heksejagt, så ændrer det ikke på at nettet strammes om eks-præsidenten. Især i hans gamle hjemstat, New York, hvor sorte skyer trækker sammen over Trump Tower.

Han gør hvad han kan for at få det til at se ud som om, det hele er en heksejagt. Han gør også hvad han kan for at få folk til at tro på, at han overhovedet ikke er spor bekymret for, hvad der foregår. Ligesom han også forsøger at få folk til at tro på...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen