Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Det juridiske net strammes om Trump i New York

Lige meget hvor meget Trump forsøger at kalde sine mange juridiske problemer for en heksejagt, så ændrer det ikke på at nettet strammes om eks-præsidenten. Især i hans gamle hjemstat, New York, hvor sorte skyer trækker sammen over Trump Tower.

Han gør hvad han kan for at få det til at se ud som om, det hele er en heksejagt. Han gør også hvad han kan for at få folk til at tro på, at han overhovedet ikke er spor bekymret for, hvad der foregår. Ligesom han også forsøger at få folk til at tro på...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen