Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Det juridiske pres på Trump ser ud til at lette en smule

Der kører talrige sager imod Donald Trump, men flere af de mest profilerede, ser ikke for alvor ud til at ramme eks-præsidenten.

Der kører talrige sager imod Donald Trump, men flere af de mest profilerede, ser ikke for alvor ud til at ramme eks-præsidenten.

Der er sket meget i den juridiske verden de seneste uger. Derfor vil Courtroom i denne uge fokusere på den nyeste udvikling i sagerne vedrørende 6.januar, nomineret højesteretsdommer Ketanji Brown Jackson og retssagerne mod Trump.

Første 6. januar retssag er begyndt

Efter knap 14 måneder begyndte den første retssag i denne uge vedrørende stormen på Capitol Hill. Den føderale anklagemyndighed startede d. 28. februar straffesagen mod Guy Reffitt, en texaner associeret med gruppen ”Three Per...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Republikanernes splittelse i Huset er tydelig og McCarthys fald er kun begyndelsen på et langvarigt kaos.

Courtroom

Trump står til at miste sit selskab og sine ejendomme, hvis han taber retssagen i New York

Politisk analyse

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama - spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen