Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Det kan blive virkelig grimt, hvis ikke problemet om gældsloftet løses”

De negative konsekvenser vil være omfattende, hvis ikke der findes en løsning på striden om gældsloftet, lyder analysen fra Mikael Milhøj.

Så skete det. Advarslen, som den amerikanske finansminister, Janet Yellen, den anden dag var ude med, er nu blevet til virkelighed. USA har ramt gældsloftet. I første omgang er konsekvenserne heraf til at overskue, men det ændrer ikke på, at der skal findes en løsning - og helst inden længe, hvis ikke et økonomisk helvede skal bryde løs. Kongressen.com har bedt Mikael Milhøj, selvstændig økonomisk analytiker og tidligere chefanalytiker i Danske Bank, om en vurdering af gældsloftsproblematikken....

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Politisk analyse

Det var i en skriftlig erklæring at Joe Biden indstillede sin valgkamp - og foreløbig virker præsidentens kommunikationsstrategi

Politisk analyse

Joe Biden har søndag aften meddelt at han trækker sig som demokratisk præsidentkandidat og i stedet støtter vicepræsident Kamala Harris.

Copyright © 2021 Kongressen